Fritidshus

Charmerende og stemningsfuld fritidsbolig nær stranden

Yderst charmerende fritidshus i den klassiske stil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Huset har et meget stemningsfyldt interiør loft til kip, hvidmalede vægge og lofter samt trægulve. Hyggelig opholdsstue danner et naturligt centrum i huset og suppleres af lyst, åbent køkken, to soveværelser, badeværelse og lille entre. Huset er oprindeligt fra 50'erne, men gennem årene vedligeholdt og opgraderet, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar.
 
Huset er højtliggende på en stor, sydskrånende hjørnegrund. Grunden har tæt beplantning mod naboer og vej, mens der omkring i haven er en skøn variation af træer og buske. Stor, sydvendt fliseterrasse giver rig mulighed for at nyde haven, og de fredelige omgivelser, i fulde drag. I haven er der desuden fritliggende udhusbygning i samme stil som fritidshuset.
 
Ejendommen har en skøn beliggenhed på lille, blind grusvej kun godt 600 m fra stranden. Indenfor samme korte afstand findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig, sydvendt opholdsstue med spiseplads, brændeovn og fløjdøre til den sydvendte terrasse. Lyst køkken med flisebordplader samt et rustikt udtryk. Rummeligt forældresoveværelse. Børne-/gæsteværelse. Badeværelse med mosaikgulv, bruseplads samt vaskemaskine, Lille entre med flisegulv.
 
Et skønt fristed nær stranden, der bare skal opleves!

2.100.000 kr.
Boligareal
56 m2
Værelser
3
Byggeår
1955
Ejerudgift pr. md.
2.069
Grundareal
1.427 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme