Fritidshus - SOLGT

Stor, dejlig fritidsbolig på skøn, solrig hjørnegrund

Stor, flot fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør samt en veldisponeret indretning. Huset er oprindeligt fra 1969, med tilbygning og ny tagkonstruktion fra 2005, og er i de nuværende ejeres tid opgraderet med bl.a. nyt køkken og nyt badeværelse. Vægge og lofter er overalt holdt i lyse nuancer ligesom at trægulvene er lyse.
 
Huset er beliggende på en skøn hjørnegrund, letskrånende mod vest. Grunden er velafskærmet fra naboer og vej af god, tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Haven kan nydes fra stort, delvist overdækket træterrasseanlæg mod vest. Dette suppleres af afskærmet morgenterrasse mod øst. I havens nordvestlige hjørne er der anneks med mulighed for ekstra sovepladser. Øst for fritidshuset er der stor indkørsel og parkeringsareal belagt med granitskærver. Herfra er der adgang til flere udhusbygninger.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed i lukket vejområde kun godt 1.200 m fra stranden. Turen hertil kan tilbagelægges via områdets små hyggelige sommerhusveje og stier. Indenfor samme korte afstand fra ejendommen ligger desuden de to store fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården. Desuden ligger store friarealer lige overfor ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasseanlægget. Stort køkken/alrum med varmepumpe, spiseafdeling samt indbydende køkken med bardisk mod stuen. Lyst forældresoveværelse. Yderligere to gode børne-/gæsteværelser. Gennemgangsværelse med mulighed for f.eks. kontorplads. Indbydende badeværelse med flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche. vaskemaskine, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Lille entre med flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
99 m2
Værelser
5
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.129
Grundareal
1.230 m2
Udhus
9 m2
Garage
-
Carport
15 m2
Afstand til strand
ca. 1.200 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme