Fritidshus

Indbydende fritidsbolig på pragtfuld grund

Indflytningsklar fritidsbolig med et indbydende interiør. Huset er oprindeligt fra 70'erne, men gennem årene opgraderet, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Interiøret er lyst og venligt med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Hyggelig stue, med skønt kig til haven, er husets hjerte og suppleres af åbent køkken, lille tv-stue, soveværelse, badeværelse og entre.
 
Den pragtfulde grund henligger som en skøn, ugenert oase. Syd for fritidshuset er der masser af solrig græsplæne med god plads til leg og boldspil. Græsplænen glider over i mere vildtvoksende, varieret natur. Mod naboer skærmer tæt randbeplantning, hvilket sikrer et helt ugenert miljø i haven. Mod syd er der stor fliseterrasse, hvorfra den skønne grund kan nydes i fulde drag. I tidligere carport er der indrettet stort udhus/værksted, og i forbindelse med dette er der et fint anneksværelse med mulighed for ekstra sovepladser.
 
Fra ejendommen er der godt 1.500 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige sommerhusveje. I gåafstand fra huset er der desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til sydvendt terrasse. Hyggelig tv-stue i delvis åben forbindelse med stuen (evt. mulighed for ekstra værelse). Pænt, åbent køkken med træbordplader. Lyst soveværelse med dobbeltseng. Nydeligt badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche. Entre med garderobeplads.

1.530.000 kr.
Boligareal
54 m2
Værelser
3
Byggeår
1977
Ejerudgift pr. md.
2.289
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
20 m2
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme