Fritidshus

Pragtfuld havudsigt - flot fritidsbolig - skøn grund

Med en fantastisk udsigt over Kattegat og på den skønneste grund ligger denne store og indbydende fritidsbolig. Huset er gennem årene om- og tilbygget af flere omgange, gennem renoveret i 1996 og senere tilbygget i år 2000, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Interiøret er overalt indbydende med hvidtonede vægge og lofter samt lyse trægulve. Masser af vinduespartier giver skønne lysindfald samt mange kik til havet og den smukke grund.
 
Den smukke, omgivende have er et kapitel for sig - med et væld af skønne beplantninger og et utal af hyggelige lækroge og dejlige terrasser. Ud mod havet kan havudsigten nydes fra flere terrasser, dels stor terrasse, med markise, ved huset dels andre afskærmede terrasser flere steder. Her er der også adgang til skønt havehus med bar, hvor der kan søges ly, når vejret ikke arter sig. Mod syd er der stor, solvenlig fliseterrasse, hvor solen kan fanges hele dagen lang. Mod syd er der også solrig græsplæne, med plads til boldspil og leg. I forbindelse med huset er der desuden stor, indbygget carport.
 
Huset er beliggende på en lille, blind grusvej med kun en kort, lille gåtur til stranden. I nærområdet er der flere skønne naturoplevelser og ønskes der mere byliv er der godt 7-8 km til Gilleleje med de mange spisesteder og det hyggelige miljø omkring torvet og havnen.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe og brændeovn samt fløjdøre til haven mod nord og udgang til sydvendt terrasse. I åben forbindelse med stuen er der skøn spiseplads med gulvvarme i flisegulv, dejligt lysindfald samt smuk udsigt over havet. Fra stuen er der også adgang til husets flotte Svane køkken med hvide elementer, træbordplader samt nye hvidevarer. Køkkenet leder videre til endnu en hyggelig stue hvorfra fløjdøre giver adgang til udsigtsterrasserne. Husets øvrige rum består af: Stort, lækkert badeværelse med spabad, bruseniche og vaskesøjle. Rummelig entre med garderobeplads, smukt lysindfald gennem store vinduespartier samt udgang til haven mod både syd og nord. Stort forældresoveværelse med skabsvæg. Rummeligt værelse/kontor med udgang til carporten. Børne-/ gæsteværelse.

6.795.000 kr.
Boligareal
137 m2
Værelser
5
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
3.984
Grundareal
1.100 m2
Udhus
27 m2
Garage
-
Carport
35 m2
Afstand til strand
ca. 150 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme