Fritidshus

Stor, flot fritidsbolig midt i Rågelejes skønne natur

Charmerende fritidsbolig i den karakteristiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier og tagpap på tag. Huset er oprindeligt fra 1959, senere tilbygget og af den nuværende ejer opgraderet, så ejendommen i dag fremstår indbydende og indflytningsklar med bl.a. flot køkken og lækkert luksusbadeværelse. Stor opholdsstue med åbent køkken er husets naturlige centrum og suppleres af tre rummelige soveværelser, det lækre badeværelse samt gæstetoilet. Det lyse og venlige interiør har overalt loft til kip, hvide vægge samt hvidtonede lofter og trægulve.

Den store grund breder sig fra huset mod vest. Her er haven udlagt som solrig græsplæne med lidt enkelte spredte træer og buske. Der er således rig mulighed for både leg, boldspil, bålplads og generel afslapning i de fredelige omgivelser. Mod naboer skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejlig, ugenert miljø omkring huset. I forbindelse med ejendommen er der stor, delvist overdækket fliseterrasse mod sydvest samt mindre fliseterrasse mod øst. Desuden er der carport med indbygget udhus.

Huset har en yderst fredelig beliggenhed på lille, stille grusvej i det gamle Rågeleje. Fra ejendommen er der få meter til Rågegårdens pragtfulde natur med bl.a. store Rododendron, råvildt og små åløb. Via denne er der adgang videre mod stranden, hvortil der kun er ca. 700 m.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseafdeling, brændeovn og varmepumpe samt udgang til overdækket terrasse. Flot, åbent køkken med alt i hvidevarer, god skabsplads samt udgang til østvendt morgenterrasse. Lækkert luksusbadeværelse med spabad, sauna, flisebeklædt bruseniche samt vaskesøjle. Gæstetoilet med flisegulv. Stort forældresoveværelse. Yderligere to rummelige soveværelser med indbyggede skabe. Entre/fordelingsgang med varmepumpe.

Ejendommen er tilknyttet udlejningsaftale med DanCenter og kan kun besigtiges efter nærmere aftale.

2.895.000 kr.
Boligareal
106 m2
Værelser
4
Byggeår
1959
Ejerudgift pr. md.
2.012
Grundareal
1.272 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
18 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme