Fritidshus

Charmerende sommerhusidyl på solrig og ugenert grund

Charmerende, stråtækt sommerhus med et lyst, venligt og stemningsfuldt interiør. Den stemningsfulde ejendom fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Indenfor er vægge og lofter hvidmalede, gulvene er trægulve og husets hyggelige stue er med loft til kip samt blotlagte loftsbjælker. Den store, lyse stue har adgang til hems, er i åben forbindelse med køkken og suppleres i øvrigt af rummeligt soveværelse, pænt badeværelse samt entre.
 
Haven henligger som en fredfyldt oase med nem, solrig græsplæne samt enkelte spredte buske og træer. Mod naboer og den lille vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. I forbindelse med huset er der afskærmet fliseterrasse mod syd og i haven en fritliggende udhusbygning.
 
Huset er beliggende i yderst fredelige omgivelser på lille, blind vej kun ca. 900 m fra stranden, hvortil der er adgang via områdets små sommerhusveje og stier. Til dagligvareindkøb, iskiosker og pizzeria i Smidstrup er der mindre end 2 km og ønsker der mere byliv, er Gilleleje kun en cykel- eller kort køretur væk.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med loft til kip, brændeovn, store vinduespartier mod haven, udgang til den sydvendte terrasse samt trappe til hems. Lyst, åbent køkken. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre med garderobeplads.

1.685.000 kr.
Boligareal
47 m2
Værelser
2
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
2.485
Grundareal
1.201 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
18 m2
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme