Fritidshus

Fantastisk fristed midt i den skønneste natur

På en stor, dejlig naturgrund på lille, stille grusvej ligger denne spændende fritidsbolig. Huset er oprindeligt fra 50'erne, gennem årene om- og tilbygget og på det seneste opgraderet, så ejendommen i dag fremstår indbydende og tidssvarende. To lyse stuer danner et naturligt centrum i huset og suppleres af flot køkken, pænt badeværelse, stort forældresoveværelse samt godt børne-/gæsteværelse. Interiøret er lyst med hvidmalede vægge og lofter samt flotte, lyse gulve.
 
Ejendommen er beliggende på en stor grund, der er et helt kapitel for sig. Her er et væld af skønne beplantninger lige fra imponerende, store træer til en masse forskellige stedsegrønne buske. Små stier leder gennem bevoksningen rundt på grunden, hvor der er flere hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. I et hjørne af haven er der et fint anneks med ekstra sovepladser og med indkørsel fra Skovbovej stor garage med flere anvendelsesmuligheder.
 
Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed på lille, blind grusvej i naturprægede omgivelser. Fra ejendommen er der godt 800 m til stranden og endnu kortere afstand til den store, fredede A.P. Møller Grund med dens 100.000 m2 skønne natur.
 
Ejendommen indeholder:
To lyse stuer ensuite. Den ene med store, sydvendte vinduespartier, den anden med brændeovn, varmepumpe samt udgang til sydvendt terrasse. Flot køkken med sorte elementer, hvide flisebordplader, alt i hvidevarer, gulvvarme i flisegulv samt udgang til haven. Stort, lyst soveværelse med udgang til sydvendt væksthus. Endnu et lyst og rummeligt soveværelse. Flisebadeværelse med bruseniche. Entre/mellemgang med god opbevaringsplads.
 
Et helt fantastisk sted, der bare skal opleves!

2.695.000 kr.
Boligareal
108 m2
Værelser
4
Byggeår
1954
Ejerudgift pr. md.
2.892
Grundareal
1.832 m2
Udhus
6 m2
Garage
15 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme