Fritidshus - SOLGT

Charmerende bjælkefritidshus på pragtfuld grund

Meget charmerende bjælkehus med sortmalede bjælker og hvide sprossevinduer. Stemningsfuldt interiør med loft til kip, lyse vægge og gulve samt trælofter. Husets 70 m2 bolig er rigtigt godt udnyttet med hyggelig stue centralt i huset, lyst køkken, flisebadeværelse og tre soveværelser.
 
Grunden henligger som en mere end 2.000 m2 stor oase med et væld af skønne beplantninger. Her er et utal af hyggelige lækroge og skønne, solrige pletter, hvorfra haven kan nydes i fulde drag. Ved huset er der velafskærmet og delvist overdækket terrasse orienteret mod syd og vest. Nord for huset er der endnu en velafskærmet fliseterrasse. I haven er der flere udhusbygninger og ud mod den lille vej rummelig garage med et væld af anvendelsesmuligheder.
 
Fra huset er der godt 700 m til stranden og endnu kortere afstand til den skønne A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 fredet natur indbyder til gåture på alle tider af året. Der er ikke langt til offentlig transport og dagligvareindkøb kan klares i Blistrup godt 2 km væk.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og varmepumpe, spiseafdeling samt udgang til det sydvendte terrasseanlæg. Stemningsfuldt køkken med mulighed for udgang til nordvendt terrasse. Rummeligt forældresoveværelse. To børne-/gæsteværelser. Pænt flisebadeværelse med bruseniche afskærmet af glassten.

Ikke til salg
Boligareal
70 m2
Værelser
4
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.349
Grundareal
2.154 m2
Udhus
3 m2
Garage
8 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme