Fritidshus

Velindrettet fritidsbolig med stort terrasseanlæg

Sortmalet fritidshus med hvide vinduespartier. Huset har et lyst og venligt interiør med hvidmalede vægge og lofter samt lyse fyrretræsgulve. Den veldisponerede indretning har givet plads til opholdsstue, åbent køkken, to soveværelser samt badeværelse.
 
Ejendommen er beliggende på en dejlig, solrig grund orienteret mod syd. Haven henligger som nem græsplæne med enkelte spredte beplantninger samt tættere beplantning i skel. Mod syd og vest breder stort, velafskærmet træterrasseanlæg sig ud, hvorfra det er muligt at nyde solens stråler dagen lang. Mod vest er terrasseanlægget desuden overdækket. Nord for ejendommen findes indkørsel til parkeringsareal og i forbindelse med huset et indbygget udhus.
 
Fra ejendommen leder områdets stier og små, hyggelige sommerhusveje de godt 1.250 m til stranden. Til den nærmeste dagligvarebutik er der godt 2.000 m og til offentlig transport mod Helsinge og Gilleleje ca. 800 m.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe samt udgang til terrasseanlægget. Lyst, åbent køkken med vaskemaskine. Mindre værelse. Rummeligt soveværelse (tidligere to små værelser, hvilket kan genetableres). Lyst badeværelse med bruseniche.

995.000 kr.
Boligareal
51 m2
Værelser
3
Byggeår
1983
Ejerudgift pr. md.
1.924
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme