Fritidshus - SOLGT

Rummelig, helårsanvendelig fritidsbolig på solrig grund

81 m2 gedigen og velindrettet fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør. Huset fremstår nymalet ude samt inde og er gennem de senere år opgraderet med bl.a. nyt køkken, nye træterrasser samt nye trægulve i stue og værelse. Stor vinkelstue med delvist åbent køkken er husets naturlige centrum og suppleres af tre soveværelser, flisebadeværelse samt entre/mellemgang.

Grunden har tæt randbeplantning mod syd, øst og vest, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i den sydvendte have. Haven henligger som solrig græsplæne med enkelte spredte buske og træer. Mod sydvest kan haven nydes fra stort træterrasseanlæg, der mod vest er overdækket og afskærmet, og dermed ideelt til aftenerne og de blæsende stunder. Denne terrasse suppleres af en fliseterrasse mod sydøst, fra hvilken der er adgang til fritliggende udhusbygning. I forbindelse med ejendommen findes desuden ældre carport.

Fra den fredelige beliggenhed er der lidt over 1.000 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via småveje og stier. Til Smidstrup, med dagligvarebutikker, cafe med videre er der ca. 1.000 m. Ønsker man mere byliv er der en rask cykeltur, dvs. godt 4 km, til centrum af Gilleleje. Her er der spændende butikker i Vesterbrogade, et væld af hyggelige spisesteder, dejligt havnemiljø samt biograf i den nybyggede Kulturhavn.

Ejendommen indeholder:
Lys vinkelstue med spiseafdeling, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til den overdækkede terrasse mod vest. Pænt, lyst køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Godt forældresoveværelse samt yderligere to mindre soveværelser. Flisebadeværelse med bruseplads og vaskemaskine. Entre/mellemgang med udgang til haven mod nord samt til den sydvendte terrasse.

Ikke til salg
Boligareal
81 m2
Værelser
4
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
1.861
Grundareal
1.200 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.150 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme