Fritidshus - SOLGT

Unik og spændende fritidsbolig med fredelig beliggenhed

Unik fritidsbolig med et spændende udtryk og en utraditionel indretning. Huset fremstår med sorte, nymalede facader og tegltag. Ejendommen er kendetegnet ved stort, centralt alrum, der udgør ejendommen hjerte. Her er interiøret højloftet og gennem store vinduespartier kommer der et skønt lysindfald på alle tider af dagen. I hele ejendommen er der loft til kip samt et indbydende interiør med trægulve og -lofter samt hvide vægge.
 
Haven henligger som nem græsplæne med lidt spredte beplantninger. Mod naboer og vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et helt ugenert miljø på ejendommen. Huset er hele vejen rundt omgivet af et mere end 100 m2 stort fliseterrasseanlæg. Her skaber husets udformning hyggelige lækroge hele vejen rundt om ejendommen, så der er altid mulighed for at søge læ, ligesom at solens stråler kan fanges hele dagen lang. Fra terrasseanlægget er der adgang til fritliggende udhus, ligesom der er yderligere et fritliggende udhus i haven. Fra huset leder flisebelagt sti til parkeringsareal ud mod den lille vej.
 
Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed på lille, blind vej. Fra ejendommen er der kun 750 m til stranden, hvortil der er adgang via områdets små, hyggelige stier og sommerhusveje. Til dagligvareindkøb er der kun godt 1.500 m og Gilleleje, med det hyggelige bymiljø, er kun godt 10 minutters kørsel væk.
 
Ejendommen indeholder:
Imponerende, højloftet alrum med loft til kip, brændeovn, spiseafdeling samt åbent køkken. Alrummet har et skønt lysindfald og flere udgange til terrasseanlægget. Fra alrummet er der adgang til husets tre store soveværelser, alle med indbyggede skabe og udgang til det omkringliggende terrasseanlæg. Alrummet giver også adgang til entreen med garderobeplads, vaskemaskine og tørretumbler samt flisegulv med gulvvarme. Med adgang fra entreen findes husets nydelige badeværelse med spa-badekar og flisegulv med gulvvarme.
 
Kontakt os for yderligere oplysninger om denne spændende ejendom.

Ikke til salg
Boligareal
106 m2
Værelser
4
Byggeår
1999
Ejerudgift pr. md.
2.860
Grundareal
1.200 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 750 m
Boliglån