Fritidshus

Indbydende og stemningsfuldt fritidshus på solrig grund

Charmerende sommerhusidyl med et yderst indbydende og stemningsfyldt interiør. Her skaber hvide vægge og lofter samt lyse trægulve en skøn stemning, loft til kip giver en dejlig følelse af rumlighed og gennem store vinduespartier er der et smukt lysindfald. Husets dejlige stue er det naturlige samlingspunkt i ejendommen og suppleres af nydeligt køkken og bad, to lyse soveværelser samt entre.
 
Den dejlige grund breder sig fra huset mod syd og vest. Haven henligger som nem og solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. Her er således god plads til både leg og boldspil, ligesom at der omkring i haven er flere hyggelige lækroge. Mod naboer er beplantningen tættere, hvilket sikrer et dejligt ugenert miljø omkring huset. Haven kan nydes i fulde drag fra stor træterrasse orienteret mod sydvest. I forbindelse med huset er der desuden stort, indbygget udhus samt carport i forbindelse med dette.
 
Ejendommen har en absolut fredelig beliggenhed på lille, blind vej i roligt sommerhusområde. Fra huset leder stier mod stranden, der kun ligger 800 m væk.
 
Ejendommen indeholder:
Skøn opholdsstue med store vinduespartier mod syd og vest, hyggelig spiseplads samt både brændeovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til den store terrasse samt adgang til det åbne, indbydende køkken med lyse elementer, træbordplader samt alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af to rummelige soveværelser, entre med garderobeplads samt flot badeværelse med håndklædetørrer samt flisebeklædt og afskærmet bruseniche.

2.545.000 kr.
Boligareal
75 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
2.146
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
21 m2
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme