Fritidshus - SOLGT

Dejlig sommerhusidyl midt i den skønneste natur

Skøn fritidsbolig fra 2013 med veldisponeret indretning og en pragtfuld beliggenhed. Huset fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer. Interiøret er yderst indbydende med lyse trægulve, hvidtonede trælofter og hvide vægge. Hyggelige stue med spiseafdeling og åbent køkken er husets hjerte og suppleres af tre soveværelser samt lækkert badeværelse. Gode isoleringsforhold samt både varmepumpe og brændeovn giver optimale muligheder for at benytte ejendommen på alle tider af året.
 
Fritidshuset er højtliggende på en let sydskrånende grund. Haven henligger som solrig græsplæne syd for huset og ellers med en skøn blanding af træer og buske, der giver et dejligt, varieret udtryk i haven. Haven, og solens stråler, kan nydes i fulde drag fra stor træterrasse, der omspænder huset mod syd og vest. Mod sydøst, i forbindelse med indgangspartiet er der desuden en lille, overdækket træterrasse. I havens nordøstlige hjørne findes udhus til haveredskaber mv.
 
Huset har en pragtfuld beliggenhed på lille, stille grusvej i naturprægede omgivelser. Herfra er der kun 900 m til stranden og endnu kortere afstand til A.P. Møller Grundens skønne, fredede natur. Til dagligvareindkøb er der godt 2 km og Gilleleje, med det hyggelige bymiljø og de mange spisesteder, er kun en kort køretur væk.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe og fløjdøre til terrassen mod vest. Stuen leder videre til fin spiseplads, ligeledes med fløjdøre mod terrassen, her mod syd. I forlængelse af spisepladsen findes det åbne køkken, med hvide elementer og alt i hvidevarer, samt med udgang til den overdækkede terrasse mod sydøst. Tre fine soveværelser giver plads til den store familie eller overnattende gæster. Badeværelset har gulvvarme i flisegulv, vaskemaskine samt flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche.

Ikke til salg
Boligareal
82 m2
Værelser
4
Byggeår
2013
Ejerudgift pr. md.
2.108
Grundareal
1.323 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme