Fritidshus - SOLGT

Charmerende sommerhusidyl på lille, blind grusvej

Charmerende og stemningsfuld fritidsbolig i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer. Huset er oprindeligt fra 1953 men gennem årene til- og ombygget, senest i 2010, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Husets hjerte er den hyggelige stue, hvorfra der er udgang til både terrasse og have. Stuen suppleres af lyst køkken, to soveværelser samt badeværelse. Interiøret er overalt indbydende med hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve.
 
Den dejlige grund henligger med masser af solrig græsplæne, hvor der er rigelig plads til leg og boldspil. Græsplænen brydes af imponerende, store træer samt lidt spredte buske. I haven er der hyggelig bålplads og legehus. Det er muligt at fange solens stråler så godt som hele dagen, fra stor, sydvendt træterrasse i forbindelse med huset. I forbindelse med huset er der desuden fritliggende udhus.
 
Huset har en pragtfuld beliggenhed på lille, stille grusvej i naturprægede omgivelser. Herfra er der kun 900 m til stranden og endnu kortere afstand til A.P. Møller Grundens skønne, fredede natur. Til dagligvareindkøb er der godt 2 km og Gilleleje, med det hyggelige bymiljø og de mange spisesteder, er kun en kort køretur væk.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, brændeovn samt fløjdøre både til haven og den sydvendte terrasse. Lyst køkken med hvide elementer og bordplader samt udgang til haven mod øst. Rummeligt forældresoveværelse med fløjdøre til den sydvendte terrasse. Fint børne-/gæsteværelse. Badeværelse med mosaikgulv og bruseplads.

Ikke til salg
Boligareal
64 m2
Værelser
3
Byggeår
1953
Ejerudgift pr. md.
2.485
Grundareal
1.286 m2
Udhus
4 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 850 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme