Fritidshus - SOLGT

Charmerende, sortmalet fritidshus med store terrasser

Charmerende og stemningsfuld fritidsbolig med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier og tagpap. Huset har et indbydende interiør med lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt loft til kip overalt. Huset er velindrettet med hyggelig opholdsstue, åbent køkken, tre soveværelser, rummelig entre/forstue samt pænt badeværelse.

Ejendommen er beliggende på nem, naturpræget grund. Her skærmer tæt randbeplantning mod naboer, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. Denne er udlagt som solrig græsplæne med god plads til både leg og boldspil. Omkring huset giver kæmpestort og delvist overdækket træterrasseanlæg rig mulighed for at nyde grunden og fange solens stråler dagen lang. Fra terrasseanlægget er der adgang til fritliggende anneks, der er holdt i samme stil som fritidshuset og indeholder soveværelse samt disponibelt rum.

Huset er beliggende for enden af lille, blind grusvej midt i det naturskønne Rågeleje. Herfra er der kun 800 m til stranden og kun godt et par 100 m til Rågegårdens skønne, fredede natur.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, spiseafdeling, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til den overdækkede del af terrasseanlægget. Hyggeligt, åbent køkken med hvide elementer, mørke træbordplader samt udgang til det store terrasseanlæg. Tre lyse soveværelser med i alt 6 sovepladser. Pænt badeværelse med flisegulv, stor bruseniche samt vaskemaskine. Stor entre/forstue med god skabsplads.

Ikke til salg
Boligareal
71 m2
Værelser
5
Byggeår
1960
Ejerudgift pr. md.
1.873
Grundareal
1.258 m2
Udhus
37 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme