Fritidshus

Stor fritidsbolig på pragtfuld grund nær stranden

Stor, velindrettet fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør. Her skaber mørke gulve en god kontrast til lyse vægge og lofter. Indretningen har givet plads til stor stue i åben forbindelse med køkken/alrum, hele fire soveværelser samt pænt badeværelse og entre.
 
Huset ligger på en dejlig, velafskærmet grund, hvor solrig græsplæne breder sig mod vest. Haven er ellers præget af skønne, varierede beplantninger, heraf mange stedsegrønne. Haven kan nydes fra stort, afskærmet terrasseanlæg mod syd og vest, hvor der er mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. På den sydvendte del af terrassen er der desuden udendørs spa og udebrus. Indbygget i fritidshuset er der garage, hvoraf en del er inddraget i beboelsen.
 
Ejendommen er beliggende i fredeligt, lukket vejområde kun godt 600 m fra stranden. Desuden kort afstand til den store fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 fredet natur indbyder til gåture på alle tider af året. Der er ikke langt til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge ligesom at dagligvareindkøb kan klares i Blistrup, et par km fra huset.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med skønt lysindfald gennem store vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med dejligt køkken/alrum, hvor der er god spiseplads, brændeovn og varmepumpe samt et rummeligt køkken med alt i hvidevarer. Huset har et godt forældresoveværelse med udgang til terrasseanlægget samt tre gode børne-/gæsteværelser. Desuden er der entre/fordelingsgang samt pænt flisebadeværelse med ovenlys, vaskesøjle og afskærmet bruseniche.

2.495.000 kr.
Boligareal
109 m2
Værelser
5
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
2.291
Grundareal
1.230 m2
Udhus
-
Garage
21 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme