Fritidshus - SOLGT

Stemningsfuld fritidsbolig med skønne terrasser

Charmerende fritidsbolig i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer. Det stemningsfulde interiør er lyst og indbydende med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Huset er oprindeligt fra 1972, men om- og tilbygget i 2004, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende. Indretningen har givet plads til stue, åbent køkken, stort værelse/stue, endnu et stort værelse samt badeværelse og entre.
 
Ejendommen ligger på en nem og solrig grund. Ud mod vejen skærmer hæk og mod naboer tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Haven henligger som græsplæne med spredte beplantninger, så der er god plads til både leg og boldspil. Haven kan nydes fra stor, højtliggende og delvist overdækket træterrasse mod vest. Denne suppleres af endnu en overdækket terrasse mod øst. Ud mod Rugvænget findes carport med indbygget udhus, hvorfra der er flisebelagt sti til huset.
 
Huset har en yderst fredelig beliggenhed på lille, blind vej i lukket vejområde. Herfra er der kun godt 900 m til stranden, der kan nås via områdets små sommerhusveje og stier. I nærområdet er der desuden flere fredede områder, der giver mulighed for skønne naturoplevelser.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads og udgang til terrassen mod vest. Nydeligt køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen giver fløjdøre adgang til endnu en rummelig stue, der evt. kan benyttes som soveværelse. Husets øvrige rum består af: Stort værelse, der tidligere var to mindre værelser, hvilket nemt kan genetableres. Badeværelse med flisegulv, bruseplads og vaskemaskine. Entre med udgang til østvendt terrasse.

Ikke til salg
Boligareal
72 m2
Værelser
3
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
1.935
Grundareal
1.207 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme