Fritidshus

Charme og sommerhusstemning ud over det sædvanlige

Højtliggende på en kuperet grund ligger denne stemningsfulde og indflytningsklare fritidsbolig. Huset er oprindeligt fra 1963, men totalt istandsat og nyrenoveret i år med bl.a. nyt køkken med nye hvidevarer. Ejendommen fremstår således i dag flot, tidssvarende og med en helt særlig sommerhusstemning. Lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter, høje paneler samt loft til kip er medvirkende til at skabe den eventyrlige stemning, der bare skal opleves.
 
Den dejlige grund er kuperet og henligger med et skønt naturpræg. Her er både solrig græsplæne samt et væld af varierede beplantninger. Syd og vest for huset breder 60 m2 stort Ipe træterrasseanlæg sig ud. Mod vest er terrassen overdækket og afskærmet, så den også kan bruges, når sommervejret ikke arter sig. Mod syd er der stor, elektrisk markise, så der er mulighed for skygge og beskyttelse mod duggen i sommeraftenerne. Fra den sydvendte del af terrassen er der adgang til stort anneks med mulighed for overnatning hele 6 personer i to soverum. I haven er der desuden legehus og bålplads.
 
Omgivelserne er yderst fredelige, på lille, blind vej i lukket vejområde og kun godt 900 m fra stranden. Her er desuden gåafstand til flere fredede naturområde samt både offentlig transport og den lokale købmand.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med pejseindsats, varmepumpe samt flere udgange til terrasseanlægget. Flot, åbent køkken med god skabsplads, træbordplader, ovenlys samt skabsindbyggede hvidevarer. Stort soveværelse med dobbeltseng. Fint børne-/gæsteværelse med to enkeltsenge. Stort badeværelse med afskærmet bruseniche, vaskemaskine og væghængt toilet.
I fritliggende anneks er der desuden to ekstra soverum, med i alt 6 sovepladser, i henholdsvis dobbeltseng og to køjesenge

2.995.000 kr.
Boligareal
63 m2
Værelser
3
Byggeår
1963
Ejerudgift pr. md.
2.411
Grundareal
1.201 m2
Udhus
11 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme