Villa - SOLGT

Velindrettet villa på skøn grund i det dejlige Rågeleje

138 m2 en-ejers villa fra 1965 bestående af 110 m2 bolig og 28 m2 sydvendt udestue. Ejendommen er beliggende i sommerhusområde og kan såedes benyttes som fritidsbolig, såfremt det måtte ønskes. Huset har en veldisponeret indretning med stor stue, sydvendt udestue, lyst køkken, tre soveværelser, badeværelse samt entre og mellemgang.
 
Ejendommen ligger på en dejlig grund, hvor god randbeplantning mod naboer og vej skaber et skønt, ugenert miljø i haven. Mod syd er der solrig græsplæne og ellers et væld af varierede beplantninger. Vest for huset er der stor fliseterrasse, der suppleres af velafskærmet og delvist overdækket fliseterrasse mod nord samt en solvenlig fliseterrasse mod syd. Fra rørkæret leder indkørsel til stor carport med indbygget udhus beliggende øst for huset.
 
Huset har en fredelig beliggenhed på lille, blind vej i det naturskønne Rågeleje. Herfra er der kun godt 700 m til den skønne strandpromenade og ikke meget længere til de mange naturoplevelser, der kendetegner Rågeleje. Dagligvareindkøb kan klares i den lokale Min Købmand, hvortil der er gåafstand, hvilket der også er til offentlig transport mod Helsinge. Den lokale skole ligger i Blistrup, ca. 2,5 km væk, hvor der også er idrætsfaciliteter og børneinstitutioner.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseplads og brændeovn. Sydvendt udestue med store vinduespartier samt udgang til haven. Lyst køkken med mulighed for lille spiseplads. Bryggers/fyrrum med egen indgang. Ældre badeværelse. Lille entre. Mellemgang. Rummeligt forældresoveværelse. To børne-/gæsteværelser.

Ikke til salg
Energimærke
D
Boligareal
110 m2
Værelser
4
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
2.385
Grundareal
1.207 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
39 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån