Fritidshus

I pragtfuldt, ældre område få skridt fra stranden

Midt i den skønneste natur, og få skridt fra stranden, ligger denne smukke og stemningsfulde fritidsbolig, "Koglehuset". Huset fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning, hvide sprossevinduer og tagpap på tag. Ejendommen er oprindeligt fra 1933, men senest i 2008 om- og tilbygget, så huset i dag kombinerer tidløs sommerhusstemning med de moderne bekvemmeligheder helt perfekt. Interiøret er lyst og venligt, rummene store og fra masser af vinduespartier er der et skønt lysindfald og et smukt kik til den omgivende natur.
 
Haven henligger som en fredfyldt oase med et skovpræget udtryk. Ved huset er der solrig græsplæne, men ellers henligger grunden som ren natur. Haven kan nydes fra flere terrasser, deriblandt vestvendt og delvist overdækket terrasse i forbindelse med huset samt stor, afskærmet terrasse i haven, hvor solens stråler kan fanges hele dagen lang. I haven er der også to charmerende anneksbygninger med i alt fem ekstra sovepladser. Ud mod den lille vej er der desuden stor carport med indbygget udhus.
 
Huset har en uovertruffen beliggenhed på lille, blind grusvej, der leder direkte til stranden. Det rolige, lukkede vejområde er præget af naturgrunde og varierede bebyggelser, mange helt tilbage fra 30'erne. Udover badekåbe-afstanden til stranden kendetegnes den fantastiske beliggenhed også ved at der indenfor kort afstand fra huset findes de to skønne naturområder, A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseafdeling, brændeovn, varmepumpe samt udgang til overdækket terrasse mod vest. Flot, åbent køkken med skabsindbyggede hvidevarer og egen udgang til haven. Mellemgang ledende til husets to soveværelser bestående af gæste-/børneværelse med hems og udgang til haven samt kæmpestort forældresoveværelse med skabsvæg og udgang til østvendt terrasse. Lækkert badeværelse med flisebeklædt bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til den østvendte terrasse. I forbindelse med husets entre er der adgang til endnu et badeværelse samt vindfang.
 
Et helt igennem fantastisk fristed, der skal opleves!

8.395.000 kr.
Boligareal
114 m2
Værelser
3
Byggeår
1933
Ejerudgift pr. md.
3.509
Grundareal
1.125 m2
Udhus
7 m2
Garage
14 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 150 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.