Fritidshus - SOLGT

Gedigent fritidshus på dejlig grund i rolige omgivelser

På en lille, stille vej med gåafstand til stranden ligger denne gedigne fritidsbolig. Ejendommen fremstår original i sit udtryk og trænger derfor til opgradering, men her er alle muligheder for at skabe et skønt fristed. Huset er i dag indrettet med stor opholdsstue med spiseafdeling, sydvendt udestue, originalt køkken, badeværelse med kar samt soveværelse. Som supplement til husets soveværelse er der stort anneksværelse, med hele fire sovepladser, i forbindelse med carport.
 
Haven er præget af gammel, varieret beplantning med en god blanding af træer og buske. Syd for huset er der solrig græsplæne og mod naboer skærmer tættere randbeplantning. Mod syd er overdækket og afskærmet fliseterrasse, hvortil der er adgang fra udestuen. Nord for huset, ud mod den lille vej, er der carport med indbygget anneksværelse. I haven er der desuden et fritliggende udhus.
 
Ejendommen er beliggende på lille, stille vej i udbygget område med kun godt 900 m til stranden. Der er ikke langt til dagligvareindkøb og offentlig transport ligesom at der er cykelsti til Gilleleje med det hyggelige by- og havnemiljø.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig og højloftet opholdsstue med spiseafdeling samt brændeovn og varmepumpe. Sydvendt udestue med skydedørsparti til overdækket terrasse. Ældre køkken i delvis åben forbindelse til stuen. Soveværelse. Badeværelse med badekar. Lille entre.

Ikke til salg
Boligareal
74 m2
Værelser
3
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.067
Grundareal
1.201 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
14 m2
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme