Fritidshus

Charmerende fritidshus med fantastisk panoramaudsigt

På Rågeleje Strandpromenade, i 1. række til Kattegat, ligger denne skønne ejendom hvor stemning, charme og udsigt går op i en højere enhed. Huset er et af lejets oprindelige fiskerhuse og fremstår med hvide facader, sprossevinduer og stråtag. Indvendigt er ejendommen uhyre stemningsfuld med lyse vægge og lofter, blotlagte loftsbjælker samt, i stueplan, lyse trægulve. Huset har plads til den store familie med flere stuer, rummeligt spisekøkken, to flisebadeværelser samt fire soveværelser på 1. salen. Fra størsteparten af husets rum er der den skønneste udsigt over havet.
 
Grunden breder sig fra huset mod syd og henligger som nem græsplæne. I havens sydlige ende er der en stor højtliggende træterrasse samt mindre fliseterrasse, hvor den pragtfulde panoramaudsigt kan nydes i fulde drag. Herfra er der rig mulighed for at opleve de skønne solnedgange i Kattegat. Heroppe findes også lille lysthus, hvor der kan søges ly i de blæsende stunder. Der er også mulighed for at søge ly syd for huset, hvor der er flere hyggelige lækroge. I forbindelse med huset er der desuden stor udhusbygning med brusebadeværelse. Her kunne der evt. være mulighed for at indrettet gæstehus.
 
Når man træder ud af ejendommen står man på Rågelejes skønne strandpromenade med den dejlige badestrand. I Rågeleje er der flere skønne naturoplevelser ligesom at der er flere spisesteder i kort afstand fra ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig, sydvendt opholdsstue. Stuen er i delvis åben forbindelse med nydeligt køkken. Køkkenet har spiseafdeling samt en smuk udsigt over havet. Endnu en stor vinkelstue med brændeovn samt god mulighed for at nyde havudsigten. I stueplan er der desuden to pæne flisebadeværelser med gulvvarme, lille bryggers samt entre med trappe til 1. salen.
På 1. salen er der repos samt fire gode soveværelser, det ene med egen trappe til det ene af badeværelserne.

5.500.000 kr.
Boligareal
135 m2
Værelser
6
Byggeår
1885
Ejerudgift pr. md.
6.225
Grundareal
756 m2
Udhus
-
Garage
29 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 10 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme