Fritidshus

Indbydende og helårsanvendelig fritidsbolig

Indbydende fritidsbolig med et lyst interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Huset er oprindeligt fra 1973, men i 1993 tilbygget og gennemgribende renoveret, så ejendommen i dag fremstår helt tidssvarende. Trævægge og trælofter er overalt hvidtonede og i hele huset er der nydeligt klinkegulv med gulvvarme. Den veldisponerede indretning har givet plads til stor opholdsstue, åbent køkken, tre soveværelser og stort flisebadeværelse.
 
Grunden henligger som solrig græsplæne med spredte beplantninger. Mod vest er grunden let vestskrånende og her afskærmer tæt randbeplantning, så der skabes et dejligt ugenert miljø i haven. Mod syd og vest kan haven nydes fra stort træterrasseanlæg, der mod nordvest er overdækket. Ud mod Røer-Haven er der stort, flisebelagt parkeringsareal med sti til huset. I haven er der fritliggende udhus og sammenbygget med fritidshuset endnu et udhus indrettet til fyrrum.
 
Ejendommen er beliggende på lille vej i udbygget sommerhusområde ca. 1.500 m fra stranden. Her er gåafstand til flere fredede naturoplevelser ligesom at der er kort afstand til offentlig transport. Til dagligvareindkøb i Blistrup er der desuden under 2.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med glaskarnap mod øst samt store vinduespartier mod vest. Stuen har desuden brændeovn, spot i lofter samt udgang til vestvendt terrasse. Nydeligt, åbent køkken med lille spiseplads og god skabsplads. Lille entre, i åben forbindelse med stuen og med udgang til terrasseanlægget mod syd. Stort forældresoveværelse med udgang til den overdækkede del af terrasseanlægget. Endnu et rummeligt soveværelse samt et mindre værelse. Stort flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche. vaskesøjle samt adgang til lille, disponibelt rum (tidligere sauna).

1.595.000 kr.
Boligareal
97 m2
Værelser
4
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.176
Grundareal
1.200 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme