Fritidshus - SOLGT

Flot og indbydende fritidsbolig med skønt terrasseanlæg

I dejlige, naturskønne omgivelser og med gåafstand til Heatherhill er denne indbydende og indflytningsklare fritidsbolig beliggende. Husets interiør er overalt lyst og venligt med hvidmalede lofter og vægge, lyse trægulve samt loft til kip. Den helårsanvendelige ejendom er oprindeligt fra 1970, men tilbygget og moderniseret fra 2017 og frem, så huset i dag fremstår i flot stand. Indretningen har givet plads til stor opholdsstue, åbent køkken, pænt badeværelse samt to soveværelser. Det ene soveværelse, var oprindeligt to værelser, hvilket kan reetableres, hvis man ønsker tre soverum i huset.

Fritidshuset er beliggende på en dejligt ugenert koteletgrund, hvor tæt randbeplantning skærmer af mod naboer. Grunden skråner let mod sydvest og henligger som solrig græsplæne med spredte beplantninger, bl.a. flere frugttræer. Mod syd og vest breder husets store træterrasse sig ud. Her er der rig mulighed for at fange solens stråler det meste af dagen, ligesom at den fred og ro, som hersker i området, kan nydes i fulde drag. Nord for ejendommen er der desuden carport med indbygget udhus.

Huset har en yderst fredelig beliggenhed, for enden af lukket vejområde med et dejligt, naturpræget udtryk. Små, hyggelige sommerhusveje leder rundt i de letkuperede og varierede omgivelser, hvorfra der kun er godt 1.000 m til Heatherhills fredede natur, der leder videre til børnevenlig strand.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe med wifi-modul, spiseafdeling samt store vinduespartier mod haven. Fra stuen er der desuden flere udgange til det store terrasseanlæg. Stuen er i åben forbindelse med lyst og indbydende køkken, med bl.a. opvaskemaskine, hvorfra der er udgang til haven mod øst. Fra stuen leder mellemgang til husets resterende rum bestående af: Pænt badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine samt flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche. Lyst børne-/gæsteværelse. Stort forældresoveværelse med god skabsplads. Forældresoveværelset var tidligere to værelser, hvilket kan genetableres, hvis der er brug for flere værelser. Der er for nyligt etableret sandfangs brønde og faskiner på ejendommen.

Ikke til salg
Boligareal
66 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.628
Grundareal
1.496 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
24 m2
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme