Fritidshus - SOLGT

Stemningsfuld fritidsbolig på pragtfuld naturgrund

Ønsker du den ægte sommerhusstemning, så er dette skønne fritidshus på Orebjerg Vænge 10 lige noget for dig. Her får du skøn sommerhushygge i det mest charmerende hus, man kan forestille sig. Sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer sætter stemningen, der kun stiger, når man ser det hyggelige interiør med pæne trægulve samt hvidmalede trævægge og -lofter. Husets reelle boligareal er over 60 m2, hvilket har givet plads til en lys opholdsstue med ekstra sovepladser, pænt køkken, flot, nyt badeværelse samt to gode soveværelser.
 
Haven er et kapitel for sig! Med tilstrækkeligt naturpræg til at den passer sig selv, så dagene kan nydes på terrassen og ved stranden. Der er lidt solrig græsplæne mod vest, men ellers ren natur, med masser af hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Her er selvfølgelig bålplads og helt sikkert også et par træer, hvor hængekøjen kan sættes op. Ved huset er der stor, delvist overdækket fliseterrasse, hvor solens stråler kan fanges det meste af dagen. Ud mod Orebjerg Vænge er der stor garage med god opbevaringsplads.
 
Fra ejendommen er der mindre end 900 m til stranden, en hyggelig tur, der tilbagelægges via områdets små sommerhusveje og stier. I nærområdet må man ikke snyde sig selv for at besøge de to skønne, fredede naturoplevelser A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig, sydvendt opholdsstue med spiseplads, to ekstra sovepladser, varmepumpe, brændeovn, udgang til terrasseanlægget samt et skønt kik til haven gennem store vinduespartier. Flot, lyst køkken med udgang til haven. To soveværelser med i alt 4 sovepladser. Helt ny-renoveret badeværelse med isoleret gulvvarme; terrazzo fliser, håndklædetørrer samt muret bruseniche med unidrain/rainshower.

Ikke til salg
Boligareal
50 m2
Værelser
3
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
1.820
Grundareal
1.204 m2
Udhus
-
Garage
28 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme