Fritidshus - SOLGT

Velindrettet fritidshus på en skøn, solrig grund

Lilje fritidshus fra 1981 med rødmalede facader, sorte vinduespartier og bølgeeternit på tag. Huset har en veldisponeret indretning med trævægge og trælofter samt tæppegulve. Ejendommen er indrettet med stor, lys opholdsstuestue mod syd, åbent køkken, to soveværelser samt badeværelse og entre.
 
Den dejlige grund henligger som solrig græsplæne med spredte beplantninger. Mod vej og naboer skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber en et helt ugenert miljø i haven. Her er der rig mulighed for leg og boldspil eller blot afslapning i de fredelige omgivelser. Haven kan nydes i fulde drag fra sydvendt, overdækket træterrasse samt fra endnu en træterrasse mod vest. I forbindelse med ejendommen er der desuden stor, ældre udhus/garagebygning.
 
Huset har en fredelig beliggenhed på lille, stille vej og fra ejendommen er der godt 1.500 m til stranden. Turen hertil foregår via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. I nærområdet er der flere naturperler, der kan nydes på alle tider af året. Der er desuden kort afstand til offentlig transport samt mindre end 2 km til dagligvareindkøb i Blistrup.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med spiseplads, store vinduespartier mod haven samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen. Forældresoveværelse samt endnu et børne-/gæsteværelse. Lyst badeværelse med bruseniche og flisegulv. Entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
60 m2
Værelser
3
Byggeår
1981
Ejerudgift pr. md.
1.874
Grundareal
1.263 m2
Udhus
16 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme