Villa

Hyggelig, stråtækt villa på skøn grund nær Gribskov

I Nordsjællands skønne natur ikke langt fra Gribskov er denne stråtækte villa beliggende. Huset er oprindeligt fra 1775, men gennem årene opgraderet, senest med nye vinduer. Husets interiør bærer dog præg af at de seneste renoveringer er sket i 70'erne, så der skal påregnes opgradering af køkken og bad samt en generel renovering af ejendommen. Ejendommen er i dag indrettet med to lyse stuer ensuite, køkken med mulighed for spiseplads, to soveværelser, ældre flisebadeværelse, køkken/grovkøkken samt stort disponibelt rum. De 150 m2 bolig suppleres af 1. salen, hvor der er disponibelt rum samt stort, uudnyttet loftsrum.
 
Haven har et væld af varierede beplantninger, der er medvirkende til at skabe et dejligt ugenert miljø omkring huset. Størstedelen af haven ligger nord for huset og her skaber træer og buske flere hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Her findes også stort, fritliggende udhus, som er forbundet med villaen af stor, overdækket og afskærmet terrasse.
 
Ejendommen er beliggende i den lille landsby Mårum med godt 4 km til Græsted og 5 km til Helsinge. Fra ejendommen leder Skovvej de kun godt 800 m til Gribskov, hvor et utal af stier og små skovveje giver rig mulighed til at nyde skovens dejlige natur.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, hyggelig opholdsstue med varmepumpe, spiseafdeling samt udgang til haven mod syd. Stuen er i åben forbindelse med endnu en stue, Ældre køkken med brændeovn og lille spiseafdeling. Lyst forældresoveværelse. Børne/gæsteværelse. Ældre flisebadeværelse med bruseplads. Entre/ mellemgang med skabe samt adgang til delvist åbent fyrrum. Køkken/grovkøkken med vaskemaskine. Stort, disponibelt rum med egen indgang. Herfra er der trappe til 1. salen hvor der forefindes disponibelt rum samt stort, uudnyttet loftsrum.

1.365.000 kr.
Energimærke
G
Boligareal
150 m2
Værelser
7
Byggeår
1775
Ejerudgift pr. md.
2.543
Grundareal
642 m2
Udhus
18 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 10.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.