Fritidshus - SOLGT

Stor fritidsbolig på pragtfuld grund nær stranden

Stor og velindrettet fritidsbolig, oprindeligt fra 1975, men løbende godt vedligeholdt og tilbygget i 1996. Huset har overalt loft til kip, et godt lysindfald gennem store vinduespartier samt et væld af udgange til det omgivende terrasseanlæg. Indretningen har givet plads til to stuer, køkken, tre gode soveværelser, flisebadeværelse, bryggers og entre.
 
Huset ligger på en dejlig, solrig grund. Haven henligger som nem græsplæne med skønne, varierede beplantninger. Tæt randbeplantning skærmer af mod naboer og vej, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven og på husets terrasser. Terrasserne består af stor, delvist overdækket terrasse mod syd samt endnu en terrasse mod sydvest. Indbygget i fritidshuset er der desuden udhus samt carport i forbindelse med parkeringsareal.
 
Ejendommen er beliggende for enden af lille, blind vej kun 500 m fra stranden. Der er desuden kort afstand til den store, fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 skøn natur indbyder til gåture på alle årstider.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, sydvendt opholdsstue med flisegulv, store vinduespartier samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Vinkelstue med spiseplads, brændeovn og udgang til sydvestvendt terrasse. Lyst køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. Funktionelt bryggers med flisegulv og egen indgang. Rummelig entre. Stort forældresoveværelse samt to gode børne-/gæsteværelser. Alle værelser har indbyggede sk

Ikke til salg
Boligareal
123 m2
Værelser
5
Byggeår
1975
Ejerudgift pr. md.
2.338
Grundareal
1.299 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
20 m2
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme