Fritidshus - SOLGT

Dejligt fritidshus i skønne omgivelser ved Heatherhill

Stemningsfuld fritidsbolig på lille, stille grusvej nærmest for foden af Heatherhills fredede lyngbakker. Huset står i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og tagpap på tag. Interiøret er lyst og stilrent med hvidmalede vægge og lofter samt mørke trægulve. Huset er oprindeligt fra 60'erne, men gennem årene løbende vedligeholdt og opgraderet, senest med bl.a. nye vinduer og døre samt nyere brændeovn.
 
Huset er beliggende på en nem, naturpræget grund udlagt som solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. Mod sydvest kan haven og de fredelige omgivelser nydes fra stor træterrasse. Denne suppleres af afskærmet fliseterrasse mod øst. I haven findes nyt anneks med ekstra sovepladser og egen, lille træterrasse. Desuden er der indbygget udhus i fritidshuset samt fritliggende udhusbygning.
 
Ejendommen har en helt fantastisk beliggenhed på lille, stille grusvej i naturskønne omgivelser. Fra ejendommen er der kun 100 m, via den lille grusvej, til Heatherhills skønne, fredede natur. Her er der rig mulighed for gåture på alle årstider. Til stranden er der kun 700 m og dagligvareindkøb kan klares i Vejby Strand, ca. 1.500 m fra ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Dejlig, lys opholdsstue med spiseplads, brændeovn, store vinduespartier mod haven samt fløjdøre til den store terrasse. Originalt køkken med udgang til lille, østvendt overdækning i forbindelse med afskærmet fliseterrasse. Forældresoveværelse med dobbeltseng og skabe. Børneværelse med tre sovepladser samt skab. Lyst flisebadeværelse med god bruseniche. Mellemgang med skabsplads.

Ikke til salg
Boligareal
50 m2
Værelser
3
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
1.634
Grundareal
810 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
5 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme