Fritidshus - SOLGT

Stor fritidsbolig direkte til de åbne marker

Stor, sortmalet fritidsbolig med en fredelig beliggenhed og en fantastisk udsigt over landskabet mod syd. Husets interiør er overalt indbydende med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Stor opholdsstue med åbent køkken er husets hjerte, der suppleres af tre soveværelser og hele tre flisebadeværelser. Fra de to af soveværelserne samt opholdsstuen er der smuk udsigt over landskabet gennem store vinduespartier.
 
Haven skråner let mod sydvest og breder sig som solrig græsplæne ud fra huset. Græsplænen brydes af spredte beplantninger samt tættere beplantning i skel, undtagen mod syd, hvor haven åbner op mod den smukke udsigt. Haven og udsigten kan nydes fra stort, delvist overdækket fliseterrasseanlæg mod syd. I haven er der fritliggende udhus og ud mod den lille vej flisebelagt parkeringsareal.
 
Ejendommen har en dejlig, fredelig beliggenhed i lukket vejområde og direkte til det åbne landskab mod syd. Til stranden er der godt 900 m og det er, via grundejerforeningen, muligt at blive medlem af Strandlygårds Trappelaug, så der kan opnås strand adgang via deres trappe. Tisvildeleje er kun en cykeltur væk, ligesom at der ikke er langt til Heatherhills fredede natur.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, sydvendt opholdsstue med varmepumpe, spiseafdeling, store vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Indbydende, åbent køkken med god skabsplads. Stort forældresoveværelse med skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Fra soveværelset er der adgang til walk'in closet, der leder videre til flot flisebadeværelse med afskærmet bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Huset har endnu et stort soveværelse med udgang til terrasseanlægget samt adgang til eget, flotte flisebadeværelse med afskærmet bruseniche og gulvvarme. I huset er der endnu et soveværelse, et flisebadeværelse med bruseniche samt lille entre med flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
135 m2
Værelser
5
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
2.936
Grundareal
1.200 m2
Udhus
15 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån