Fritidshus - SOLGT

Pragtfuld panoramaudsigt over Kattegat

Højtliggende fritidshus med den skønneste udsigt over havet fra både hus, have og terrasser. Huset er et hyggeligt, ældre fritidshus med sortmalet træbeklædning og røde sprossevinduer. Huset er kendetegnet ved et lyst og indbydende interiør, hvor stor opholdsstue mod vandet, danner et naturligt samlingspunkt i huset. Stuen suppleres af åbent køkken, åben entre, lyst soveværelse samt badeværelse. Til yderligere familiemedlemmer eller gæster, er der i fritliggende udhusbygning indrettet stort anneksværelse med eget badeværelse.
 
Den store grund skråner ned mod havet og henligger som solrig græsplæne omkring huset og ellers med et naturpræget udtryk. På husets øst- og nordside findes det store træterrasseanlæg, hvorfra udsigten over Kattegat med Kullen i det fjerne kan nydes i fulde drag. Terrassen suppleres af endnu en overdækket og afskærmet terrasse i forbindelse med anneksbygningen. Fra denne terrasse er der ligeledes en storslået udsigt over havet.
 
Fra ejendommen er der kun få skridt, ad lille, privat vej/sti, til stranden. Her er det muligt at springe i bølgen blå eller tage en rask gåtur langs stranden, f.eks. lidt vestpå, til det store fredede naturområde A.P. Møller Grunden. Ønskes der mere byliv, er der kun en kort køretur til Gilleleje med det hyggelige by- og havnemiljø samt de mange spisesteder.
 
Ejendommen indeholder:
Overdækket indgangsparti med adgang til entre i åben forbindelse med hyggelig opholdsstue med en skøn havudsigt. Stuen har spiseplads, brændeovn samt fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er tillige i åben forbindelse med lyst køkken hvor der er god skabsplads. Husets to øvrige rum består af: Badeværelse med flisegulv, vaskemaskine og bruseniche samt et lyst soveværelse med skabe.
I fritliggende udhusbygning er der indrettet stort anneksværelse med eget badeværelse.

Ikke til salg
Boligareal
64 m2
Værelser
2
Byggeår
1927
Ejerudgift pr. md.
4.561
Grundareal
1.715 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
27 m2
Afstand til strand
ca. 100 m
Boliglån