Fritidshus - SOLGT

Spændende fritidsbolig på helt ugenert hjørnegrund

Indbydende fritidsbolig med et spændende og stilsikkert udtryk. Huset har et dejligt lyst miljø med hvidmalede vægge og lofter samt loft til kip. Blotlagt spær-konstruktion, glas i gavltrekanter, ovenlys i entre samt store vinduespartier skaber et skønt lysindfald i hele huset. Ejendommen er oprindeligt fra 1970 men gennem de senere år opgraderet med bl.a. nyt tag samt nye døre og vinduer.
 
God tæt randbeplantning mod vej og naboer gør, at den solrige hjørnegrund er helt ugenert. Grunden er udlagt med sydvendt græsplæne og spredt beplantning, bl.a. frugttræer. I forbindelse med fritidshuset er der en stor, sydvendt træterrasse, hvorfra haven kan nydes og solens stråler fanges det meste af dagen. I haven er der desuden udhusbygning og ud mod vejen et stort parkeringsareal med sti til ejendommen.
 
Fra ejendommen leder småveje og stier til stranden, ligesom at store, fredede naturområder også er inden for gåafstand. Dagligvareindkøb kan klares i nærheden, i Rågeleje eller Blistrup, og Gilleleje, med det hyggelige miljø omkring torvet og havnen, er kun en kort køretur, eller bustur, væk.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads samt udgang til den sydvendte terrasse. Indbydende, åbent køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. To lyse soveværelser - begge med egen udgang til haven. Flot flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. Lille mellemgang med vaskemaskine. Rummelig entre med ovenlys.

Ikke til salg
Boligareal
74 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.959
Grundareal
1.212 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme