Fritidshus

Lyst og indbydende fritidshus nær stranden

74 m2 stort Myresjö fritidshus med store fliseterrasser. Ejendommen er oprindeligt fra 1970, men med tilbygning fra år 2000 samt med et pænt køkken og 2 nydelige badeværelser, hvilket gør at huset fremstår særdeles indbydende. Interiøret er lyst og venligt med hvide vægge og lofter samt lyse fyrretræsgulve. Ovenlysvinduer samt store vinduespartier giver tillige et skønt lysindfald i huset.

Grunden er dejligt solrig samt afskærmet fra naboer og vej af randbeplantning og raftehegn. Haven henligger som nem græsplæne, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. Mod syd og vest giver stort, delvist overdækket fliseterrasseanlæg god mulighed for at nyde solen samt den fred og ro der hersker i området. Det store terrasseanlæg suppleres af mindre fliseterrasse mod øst. Nord for ejendommen findes stort, flisebelagt parkeringsareal samt fritliggende udhusbygning.

Fra ejendommen er der kun 550 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro. Mod nord grænser ejendommen tillige op til Thoredsgårds store grund samt grundejeforeningens friarealer.

Stor, højloftet stue med spiseplads, pejseindsats, varmepumpe, ovenlysvinduer samt skydedørsparti til terrasseanlægget. Flot, åbent køkken med udgang til terrasseanlægget. Lyst forældresoveværelse med adgang til flot badeværelse med væghængt toilet, bruseniche, ovenlys, spot i loft samt gulvvarme i flisegulv. To lyse børne-/gæsteværelser. Entre med spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Flisebadeværelse med bruseniche, gulvvarme samt spotlys i loft.

1.395.000 kr.
ca. 550 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog