Fritidshus

Flot og velindrettet fritidsbolig med skønne terrasser

Yderst indbydende fritidsbolig på dejlig, solrig grund. Ejendommen er oprindeligt fra 1978, men gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Huset har overalt hvide vægge og lofter samt lyse gulve. Både bad og køkken er nyere og husets 71 m2 er enormt veldisponerede, så der bl.a. er blevet plads til hele fire soveværelser. Fra den hyggelige opholdsstue er der desuden store vinduespartier mod haven, og dermed rig mulighed for at nyde den dejlige grund, selv når vejret ikke arter sig.
 
Den solrige grund er en skøn oase, hvor et væld af varierede beplantninger medvirker til at skabe et pragtfuldt miljø. Her er både bålplads og sandkasse ligesom at haven mod vest indbyder til leg og boldspil. Huset er omgivet af 120 m2 terrasseanlæg i hårdt træ, fra 2021, hvor det er muligt at fange solens stråler hele dagen lang. Terrasseanlægget er delvist overdækket og velafskærmet af beplantning. Ud mod den lille vej er der carport med indbygget udhus med ny indkørsel og gangsti til huset.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed på lille, lukket vej kun 650 m fra stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro i sommersæsonen. Nærområdet er desuden kendetegnet ved flere store, fredede naturområder.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, nyere varmepumpe, store vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med spiseplads og nyere køkken. Det indbydende køkken har lyse elementer, træbordplader, alt i hvidevarer samt udgang til terrasseanlægget. Husets øvrige rum består af: Entre med garderobeplads og udgang til den østvendte del af terrasseanlægget. Flot, nyere badeværelse med flisegulv, flisebeklædt bruseniche samt spotlys i loft. Rummeligt forældresoveværelse. Yderligere to soveværelser. Med adgang fra terrasseanlægget findes endnu et soveværelse.

2.895.000 kr.
Boligareal
71 m2
Værelser
5
Byggeår
1978
Ejerudgift pr. md.
2.124
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
19 m2
Afstand til strand
ca. 650 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme