Fritidshus - SOLGT

Velindrettet fritidsbolig på dejlig grund

57 m2 pæn fritidsbolig med træfacader og betontagsten. Huset har et lyst interiør og den veldisponerede indretning har givet plads til lys opholdsstue, åbent køkken med god spiseplads, to soveværelser samt entre og flisebadeværelse.
 
Huset er beliggende på en dejlig, velbeplantet grund, hvor solrig græsplæne brydes af et væld af varierede beplantninger, heraf mange stedsegrønne. Mod naboer og vej afskærmer god, tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Mod syd kan haven nydes fra velafskærmet fliseterrasse. I haven findes desuden fritliggende udhusbygning.
 
Fra ejendommen leder små hyggelige sommerhusveje og stier de godt 1.800 m til stranden. I nærområdet findes desuden flere fredede naturområder, såsom A.P. Møller Grunden og Rågegården. Til dagligvareindkøb i Blistrup er der ca. 1.500 m og til offentlig transport er der mindre end 400 m.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med varmepumpe samt udgang til sydvendt terrasse. Åbent køkken med spiseplads og kig til haven gennem store vinduespartier. To rummelige og lyse soveværelser, begge med skabe. Flisebadeværelse med bruseniche. Lille entre med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
57 m2
Værelser
3
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
1.879
Grundareal
1.286 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme