Fritidshus

Charmerende fritidsbolig med skønt terrasseanlæg

Charmerende, sortmalet fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør. Her er hvide vægge og lofter, lyse gulve samt et dejligt lysindfald gennem store vinduespartier. Husets 69 m2 er godt udnyttet med en dejlig stor opholdsstue, pænt, åbent køkken, flot badeværelse samt to gode soveværelser. Disse suppleres af ekstra sovepladser i fritliggende anneks.
 
Huset er højtliggende på en nem grund udlagt som solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. Mod sydvest er der stort, afskærmet træterrasseanlæg. Her kan solen fanges dagen lang, ligesom der er et skønt vue over grunden samt kik til de åbne marker. I haven er der desuden det charmerende anneks samt et fritliggende udhus.
 
Beliggenheden er yderst fredelig, på lille blind vej ikke langt fra de åbne marker. Herfra leder små sommerhusveje og stier de godt 1.700 m til stranden. I nærområdet er der desuden de to store, fredede naturoplevelser A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med lyse trægulve, spiseplads og store, sydvestvendte vinduespartier. Stuen har både varmepumpe samt brændeovn og er i åben forbindelse med indbydende køkken. Køkkenet har lyse elementer, træbordplader samt udgang til terrassen. Fra køkkenet er der adgang til husets to lyse soveværelser, begge med indbyggede skabe. Huset indeholder desuden flot flisebadeværelse med bruseniche, lille entre samt indbygget udhus indrettet som vaskerum med vaskemaskine.

1.950.000 kr.
Boligareal
69 m2
Værelser
3
Byggeår
1971
Ejerudgift pr. md.
1.983
Grundareal
1.200 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.750 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme