Fritidshus

Indbydende fritidshus på lille, blind vej

Højtliggende fritidshus i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Interiøret er lyst og indbydende med hvidmalede vægge og lofter, der giver en god kontrast til husets gulve, der er holdt i mørkere nuancer. Ejendommen er velindrettet med hyggelig opholdsstue, åbent køkken, to gode værelser samt entre og flot badeværelse.
 
Huset er højtliggende på en let sydskrånende grund, hvilket giver et rigtigt godt solindfald på hus og terrasser. Haven er udlagt med nem græsplæne og spredte beplantninger, bl.a. troldetræ og Rododendron. Mod syd er der delvist overdækket og afskærmet terrasse, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen. Ud mod en lille vej er der flisebelagt parkeringsareal og i haven er der et par udhusbygninger samt brændeskjul.
 
Beliggenheden er yderst fredelig, på lille blind vej ikke langt fra de åbne marker. Herfra leder små sommerhusveje og stier de godt 1.700 m til stranden. I nærområdet er der desuden de to store, fredede naturoplevelser A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Dejlig, lys opholdsstue med brændeovn, indbyggede skabe, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til sydvendt terrasse. Pænt, åbent køkken med varmepumpe, spiseplads, træbordplader, god skabsplads samt udgang til sydvendt terrasse. Stort forældresoveværelse (tidligere to værelser). Endnu et godt soveværelse. Flot badeværelse med vaskemaskine og flisebeklædt bruseniche. Entre med flisegulv og garderobeplads.

1.595.000 kr.
Boligareal
66 m2
Værelser
3
Byggeår
1983
Ejerudgift pr. md.
2.076
Grundareal
1.200 m2
Udhus
38 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme