Fritidshus

Charmerende, stråtækt fritidsbolig på skøn hjørnegrund

I fredelige omgivelser godt 1.000 m fra stranden ligger dette spændende fritidshus. Den stråtækte ejendom har et indbydende interiør med hvide vægge og lofter samt lyse gulve. Husets hjerte er den betagende, højloftede opholdsstue, hvor store vinduespartier skaber et skønt lysindfald. Stuen suppleres af flot, åbent køkken, kæmpestort soveværelse (tidligere to værelser), flisebadeværelse samt stor overetage med ekstra sovepladser.
 
Den skønne hjørnegrund er et kapitel for sig. Her er et væld af varierede beplantninger, hvoraf mange er stedsegrønne, hvilket sikrer et dejligt, ugenert miljø i haven, selv i vintersæsonen. I haven er der flere hyggelige lækroge og skyggefulde pletter, hvor sommerdagene kan nydes i fulde drag. Syd for huset er der stor, velafskærmet fliseterrasse, der suppleres af endnu en fliseterrasse i haven. Ud mod vejen er der carport med indbygget udhus.
 
Fra den fredelige beliggenhed leder stier og små sommerhusveje de ca. 1.000 m til stranden. Indenfor gåafstand findes også de to store fredede naturperler A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, pejseindsats, spiseafdeling, store, sydvendte vinduespartier samt skydedørsparti til den sydvendte terrasse. Indbydende, åbent køkken med hvide højglanslåger, sorte bordplader, skabsindbyggede hvidevarer samt spotlys i loft. Meget stort forældresoveværelse med skabsvæg. Flisebadeværelse med bruseniche. Lille entre.
Fra stuen er der trappe op til overetage med stort disponibelt rum med ovenlysvinduer og flere sovepladser.

2.350.000 kr.
Boligareal
71 m2
Værelser
2
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.658
Grundareal
1.204 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
19 m2
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme