Fritidshus - SOLGT

Stilrent, arkitekttegnet fritidshus i skønne omgivelser

Lys og indbydende fritidsbolig i de skønneste omgivelser. Huset er tegnet af arkitekterne Henrik Iversen og Harald Plum og fremstår med yderst stilrene linjer overalt. Planløsningen er velgennemtænkt med hyggelig stue og spisestue centralt i huset, der så suppleres af stort, lyst køkken, tre soveværelser, flisebadeværelse samt entre og bryggers. Store vinduespartier giver et dejligt lysindfald i huset samt et smukt kik til den skønne, omgivende natur.

Huset er beliggende på en stor, solrig grund, hvor haven er orienteret mod vest. Her brydes nem græsplæne af en god variation af træer og buske, mens tættere beplantning skærmer af mod naboer. Mod vest findes også husets solvenlige fliseterrasse, hvis afskærmning vha. flere læmure, sikrer at det er muligt at nyde solen selv i blæsende stunder. I forbindelse med ejendommen findes desuden indbygget carport samt fritliggende udhus.

Beliggenheden er helt i top, få skridt fra grundejerforeningens fællesgrund, hvorfra der er den smukkeste udsigt over havet samt en skøn mulighed for at nyde sommerens solnedgange i havet. Det attraktive område er kendetegnet ved store, grønne fællesarealer, hvor lille flisebelagt "hjulspor" leder omkring. Fra ejendommen er der tillige kun godt 300 m til de smukke, lyngklædte bakker ved Heatherhill. Turen hertil går gennem Hanebjerg Plantages smukke, skovprægede natur.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med store vinduespartier, pejs samt udgang til terrasse. Stuen er iåben forbindelse med rummelig spisestue, ligeledes med store vinduespartier. Husets lyse køkken har lyse elementer, alt i hvidevarer, god skabsplads, lille spiseplads samt udgang til carporten. De i alt seks sovepladser fordeler sig i stort forældresoveværelse samt to gode soveværelser. Det lyse flisebadeværelse har gulvvarme, bruseniche samt godt lysindfald gennem ovenlys. Husets øvrige rum består af bryggers med vaskesøjle samt entre med garderobe.

En gennemført ejendom med en helt fantastisk beliggenhed, der bare skal opleves!

Ikke til salg
Boligareal
110 m2
Værelser
5
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
3.464
Grundareal
1.494 m2
Udhus
8 m2
Garage
26 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 100 m
Boliglån