Fritidshus - SOLGT

Lys fritidsbolig i det naturskønne Rågeleje

Lyst og venligt fritidshus på dejlig, letkuperet hjørnegrund. Huset er ikke stort, men de 51 m2 bolig er godt udnyttet med rummelig opholdsstue, lyst køkken, soveværelse, badeværelse samt lille mellemgang med opbevaringsplads. Ejendommen er oprindeligt fra 1962, og trænger til lidt opfriskning/ opgradering. Alternativt kan den skønne beliggenhed benyttes til byggeri af drømmehuset.
 
Den kuperede grund henligger som solrig græsplæne med god, varieret beplantning bestående af både træer og buske. Omkring huset er der flere terrasser bestående af: Stor, forsænket fliseterrasse mod syd, overdækket fliseterrasse mod vest samt lille fliseterrasse mod øst.
 
Fra den naturskønne beliggenhed er der godt 1.400 m til stranden, en tur der kan foretages via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. Undervejs passeres bl.a. den skønne, fredede natur ved Rågegården ligesom at flere andre af Rågelejes dejlige naturoplevelser er indenfor gåafstand af ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Lys vinkelstue med brændeovn, varmepumpe, store vinduespartier samt udgang til både østvendt fliseterrasse og overdækket fliseterrasse mod vest. Lyst køkken med god skabsplads og udgang til sydvendt fliseterrasse. Lille mellemgang med ovenlys og skabe. Soveværelse med skabe. Badeværelse med mosaikgulv og bruseplads.

Ikke til salg
Boligareal
51 m2
Værelser
2
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
1.692
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m
Boliglån