Fritidshus

Flot, nyrenoveret fritidshus på skøn, naturpræget grund

Ønsker du et skønt fristed med både fred og ro samt dejlig natur, så er Kishøjen 13 bestemt et godt bud. Her får du et totalrenoveret sommerhus på en skøn, naturpræget grund. Huset har et dejligt interiør med loft til kip, hvide vægge og lofter. lyse gulve. Store vinduespartier, glas i gavltrekanter samt flere ovenlysvinduer giver et skønt lysindfald i hele ejendommen. Husets hjerte er det store alrum med stue, spiseafdeling, køkken og hyggelig alkove. Derudover får du flot badeværelse, tre værelser samt lille entre.
 
Grunden er et kapitel for sig! Udlagt som en skøn natur/skovgrund, let kuperet og med et lille kik til sø på nabogrunden. Haven kan nydes i fulde drag fra stort træterrasseanlæg, der omgiver huset mod syd, øst og vest. Terrasseanlægget er delvist overdækket mod syd og vest og er udstyret med grill-udekøkken. I haven er der stort, nyt udhus samt lille, ældre udhusbygning.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed på lille, blind vej i det skønne Rågeleje. Fra ejendommen leder små hyggelige sommerhusveje og stier de godt 1.600 m til stranden. I nærområdet er der desuden de to fantastiske naturperler Rågegården og A.P. Møller Grunden og ikke langt fra huset ligger Bakkebjergs mange gravhøje.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe samt skønt lysindfald gennem ovenlysvindue. Flot, åbent køkken med hvide elementer og træbordplader. Skøn spiseafdeling med stort vinduesparti mod haven, flere ovenlysvinduer samt fløjdøre mod terrasseanlægget. Stor, hyggelig alkove, perfekt til overnattende gæster. Rummeligt forældresoveværelse. Endnu et soveværelse. Lille værelse med egen indgang. Flot flisebadeværelse med bruseniche. Lille entre.

2.695.000 kr.
Boligareal
81 m2
Værelser
4
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.980
Grundareal
1.200 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme