Fritidshus

Lys fritidsbolig på stor grund i fredelige omgivelser

114 m2 lys fritidsbolig, oprindeligt fra 1986 men gennem årene opgraderet, så huset i dag fremstår indbydende og tidssvarende. Huset består af 86 m2 bolig, der suppleres af 28 m2 integreret udestue, hvorfra der er et skønt vue udover haven gennem store vinduespartier. Den store vinkelstue udgør, sammen med udestuen, et naturligt samlingspunkt i huset og suppleres af pænt, åbent køkken, stort forældresoveværelse, endnu et værelse, badeværelse samt entre/mellemgang. Husets to soveværelser suppleres af hyggeligt anneks i haven med mulighed for ekstra sovepladser.
 
Den store grund henligger med masser af solrig græsplæne mod syd. Denne brydes af lidt spredte træer og buske omkring i haven. Mod naboer og den lille vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Haven kan nydes fra flere fliseterrasser, der omgiver huset. I haven er der også hyggeligt anneks med stor terrasse, hvor aftensolen kan fanges. Desuden findes der stor carport med indbygget udhus.
 
Huset har en skøn beliggenhed i Strandhøjgård-udstykningen, kendetegnet ved fredelige, lukkede veje og store, grønne fællesarealer. Via fællesarealerne er der adgang til stranden, der ligger godt 1.000 m fra ejendommen. Samme korte afstand er der til Heatherhill, med de fredede, lyngklædte bakker og den smukke udsigt over havet. Til den lokale købmand er der ca. 800 m og der er kun 200 m til offentlig transport mod Helsinge og Tisvildeleje.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys vinkelstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads og udgang til vestvendt terrasse. Pænt, åbent køkken med alt i hvidevarer. Stor, sydvendt udestue, i åben forbindelse med stuen og med ovenlys, store vinduespartier mod haven samt udgang til sydvendt terrasse. Rummeligt forældresoveværelse. Godt børne-/gæsteværelse. Badeværelse med flisegulv, vaskemaskine og tørretumbler samt flisebeklædt bruseniche. Entre/mellemgang.

2.275.000 kr.
Boligareal
86 m2
Værelser
4
Byggeår
1986
Ejerudgift pr. md.
2.434
Grundareal
1.508 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme