Fritidshus - SOLGT

Velholdt, helårsanvendelig fritidsbolig på solrig grund

Rummelig og helårsanvendelig fritidsbolig med et lyst interiør. Huset er oprindeligt fra 1972, men gennem årene tilbygget og opgraderet, senest i 2008 med bl.a. nyt badeværelse og forældresoveværelse. Huset fremstår således i god stand samt med en veldisponeret indretning med bl.a. stor opholdsstue, lyst køkken, tre gode soveværelser samt stort badeværelse.
 
Grunden breder sig fra ejendommen mod vest og henligger som solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. Haven kan nydes fra stor, velafskærmet og delvist overdækket træterrasse mod sydvest. I haven er der desuden stor udhusbygning, en mindre udhusbygning samt drivhus. Ud mod den lille vej er der parkeringsareal ledende til carport sammenbygget med fritidshuset.
 
Ejendommen er beliggende i et fredeligt, lukket vejområde, hvorfra småveje og stier leder de godt 1.300 m til stranden. Til dagligvareindkøb i selve Smidstrup er der ca. 1.500 m og til Gilleleje, med det hyggelige bymiljø og de mange spisesteder, er der kun godt 3 km.
 
Ejendommen indeholder:
Stort, lys opholdsstue med spiseafdeling, pilleovn samt udgang til overdækket, sydvestvendt terrasse. Lyst køkken med lille spiseplads og i delvis åben forbindelse med stuen. To fornuftige gæste-/ børneværelser. Stort forældresoveværelse med udgang til haven. Rummeligt flisebadeværelse med vaskemaskine, badekar med massagefunktion samt bruseniche afskærmet med glassten. Entre/ fordelingsgang. Lille, disponibelt rum. I forældresoveværelse, entre og badeværelse er der gulvvarme

Ikke til salg
Boligareal
76 m2
Værelser
4
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
1.816
Grundareal
1.200 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme