Fritidshus - SOLGT

Renoveret fritidshus med mulighed for stort anneks

Yderst indbydende fritidshus, oprindeligt fra 1986 men med et interiør, der gennem de seneste år er helt opgraderet, så ejendommen i dag fremstår flot og indflytningsklar. Husets interiør er kendetegnet ved hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. De 57 m2 bolig er rigtigt godt udnyttet med rummelig stue, flot, åbent køkken, tre lyse soveværelser, entre med flisegulv samt lækkert badeværelse med afskærmet bruseniche og gulvvarme i flisegulv.
 
Den store grund henligger som solrig græsplæne og skråner let mod vest. Omkring på grunden er der en varieret blanding af træer og buske. Haven kan nydes i fulde drag fra stort, delvist overdækket træterrasseanlæg mod syd og vest. I havens nordvestlige hjørne findes stort, isoleret udhus med mulighed for indretning af anneksværelse.
 
Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed i lukket vejområde hvorfra små hyggelige sommerhusveje og stier leder de godt 1.500 m til stranden. Indenfor samme korte afstand findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, spiseplads samt udgang til terrasseanlægget. Indbydende køkken i åben forbindelse med stuen. Flot badeværelse med flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Entre med flisegulv. Tre lyse soveværelser.

Ikke til salg
Boligareal
57 m2
Værelser
4
Byggeår
1986
Ejerudgift pr. md.
1.657
Grundareal
1.435 m2
Udhus
17 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme