Fritidshus - SOLGT

Velbeliggende håndværkertilbud i fredelige omgivelser

65 m2 Myresjö fritidshus fra 1972 i fredelige omgivelser nær stranden. Huset er velindrettet og med loft til kip overalt. Ejendommen har nyt tagpaptag, men trænger ellers til gennemgribende renovering. Indretningen har givet plads til stor opholdsstue, delvist åbent køkken, to soveværelser samt entre og badeværelse.
 
Grunden henligger uplejet, men med et væld af varierede beplantninger. Mod syd og vest er der solrig græsplæne med spredte beplantninger og mod naboer og vej afskærmer tættere randbeplantning. Vest for fritidshuset er der delvist overdækket fliseterrasse, der forbinder huset med en ældre swimmingpool. Terrassen og swimmingpoolen er omgivet af tæt beplantning hvilket sikrer læ og ugenerthed. I havens østlige ende er der stort, flisebelagt parkeringsareal, som leder til ældre carport med indbygget udhus.
 
Fra ejendommen leder små, hyggelige sommerhusveje og stier de godt 900 m til stranden. I nærområdet findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med ny, væghængt brændeovn, spiseplads samt skydedørsparti til overdækket terrasse. Køkken i delvis åben forbindelse med stuen og med udgang til haven. To soveværelser, det ene med adgang til lille, disponibelt rum (tidligere sauna indrettet i indbygget udhus). Flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche. Rummelig entre.

Ikke til salg
Boligareal
65 m2
Værelser
3
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.072
Grundareal
1.236 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
30 m2
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme