Fritidshus

Charmerende fritidsbolig med anneks på dejlig grund

Stemningsfuld fritidsbolig med et lyst og indbydende udtryk samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. I den nuværende ejers tid er fritidshuset løbende blevet godt vedligeholdt og opgraderet, bl.a. med nyt tag, nyt badeværelse, nyt køkken, nye gulve samt løbende udskiftning af vinduer og døre. Fritidshuset suppleres af ældre bjælkehus med to værelser og grovkøkken samt et udhus med ekstra badeværelse. Både fritidshus, anneks og udhus er holdt i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier.

Huset er beliggende på en skøn, naturpræget grund, der skråner let mod vest, hvilket sikrer et godt solindfald til ejendommen. Mod naboer og vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket sikrer et dejligt ugenert miljø i haven. Mod syd og vest kan solen fanges dagen lang fra et delvist overdækket og velafskærmet træterrasseanlæg. Omkring på grunden skaber beplantningen desuden flere hyggelige lækroge, hvor naturen rigtigt kan nydes i fulde drag.

Ejendommen er beliggende i det naturskønne Unnerup ved Rågeleje. Det kuperede område er kendetegnet ved små, hyggelige grusveje og naturprægede grunde. Fra ejendommen leder de små veje samt stier de godt 1.000 m til Heatherhill, der med sine lyngklædte bakker indbyder til gåture på alle tider af året. Fra Heatherhill er der adgang direkte til stranden.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med udgang til terrassen. Stuen er i åben forbindelse med endnu en lys opholdsstue med brændeovn samt udgang til den overdækkede del af terrassen. Pænt, lyst køkken i åben forbindelse med stuen samt med udgang til haven. Rummeligt soveværelse med god opbevaringsplads. Badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche.
Anneks med stort soveværelse, lille disponibelt rum samt grovkøkken/bryggers med bl.a. vaskemaskine. I udhusbygning forefindes endnu et badeværelse med bruseniche.

1.595.000 kr.
Boligareal
82 m2
Værelser
3
Byggeår
1993
Ejerudgift pr. md.
1.754
Grundareal
1.398 m2
Udhus
24 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme