Fritidshus - SOLGT

På pragtfuld naturgrund - havkik og 150 m til stranden

Stor fritidsbolig med spændende indretning i forskudte plan. Huset er fra 60'erne og står gennemgående i den originale stil. Her er plads til modernisering, men samtidig også den helt specielle stemning, der kendetegner perioden. Huset er velindrettet med stor, lys opholdsstue, tre soveværelser, rummeligt køkken samt fyrrum/bryggers og flisetoilet med brusemulighed.

Huset er beliggende på en pragtfuld, kuperet naturgrund med et væld af varierede beplantninger, bl.a. flere Rododendrons. Syd for huset sørger solrig græsplæne for at lukke lys og luft ned til ejendommen. Nærheden til havet fornemmes tydeligt, når man bevæger sig rundt på grunden. Her er flere steder havkik, ligesom at der også fra huset er kik til havet. I grundens sydligste ende, ind mod nabogrunden, findes en fredet gravhøj med hellekiste fra stenalderen. Mod syd ligger også stor, delvist overdækket fliseterrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solen og den skønne grund. I forbindelse med huset findes desuden indbygget udhus.

Fra den skønne beliggenhed på en lille, blind stikvej er der kun få minutters gang til stranden. I nærområdet ligger også den store, fredede A.P. Møller Grund med sine 100.000 m2 pragtfuld natur.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med spiseplads, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til overdækket terrasse. Rummeligt køkken med mulighed for lille spiseplads samt med udgang til nordvendt svalegang. Lyst forældresoveværelse med udgang til overdækket terrasse. Yderligere to gode soveværelser. Flisetoilet med brusemulighed. Bryggers/fyrrum med udgang til nordvendt svalegang.

Ikke til salg
Boligareal
100 m2
Værelser
4
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
3.524
Grundareal
1.235 m2
Udhus
4 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 150 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme