Fritidshus - SOLGT

Velindrettet fritidshus med stort terrasseanlæg

Indflytningsklart fritidshus med en veldisponeret indretning og store, dejlige terrasser. Husets interiør har loft til kip, trælofter og trægulve samt et godt lysindfald gennem mange vinduespartier. Fornuftige isoleringsforhold samt både varmepumpe og pejseindsats gør ejendommen anvendelig på alle tider af året. Stor opholdsstue med spiseafdeling og åbent køkken danner et naturligt midtpunkt i huset og suppleres af tre soveværelser, badeværelse samt entre. Mulighed for fibernet.
 
Grunden skråner let mod syd, hvilket skaber et godt solindfald i haven. Haven er udlagt som nem græsplæne med lidt spredte træer og buske. Mod syd kan haven nydes fra stort, delvist overdækket terrasseanlæg. Dette suppleres af mindre terrasse mod øst, hvor morgen- og formiddagssolen kan fanges. Omkring ejendommen er der carport/udhusbygning, stort brændeskur samt et indbygget udhus i forbindelse med fritidshuset.
 
Ejendommen er beliggende for enden af lille, blind vej med godt 900 m til stranden, hvortil der er adgang via områdets småveje og stier. Til Smidstrup med dagligvarebutik, iskiosk og pizzeria er der mindre end 2.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Lys og højloftet opholdsstue med varmepumpe og pejseindsats, udgang til den overdækkede terrasse samt store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. I åben forbindelse med stuen findes god spiseplads samt pænt køkken med hvide elementer, alt i hvidevarer samt udgang til østvendt terrasse. Husets entre og fordelingsgang giver adgang til de resterende rum bestående af: Badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Rummeligt forældresoveværelse med udgang til terrasseanlægget. Yderligere to soveværelser.

Ikke til salg
Boligareal
89 m2
Værelser
5
Byggeår
1971
Ejerudgift pr. md.
2.221
Grundareal
1.249 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme