Fritidshus - SOLGT

Stemningsfuld fritidsbolig på fantastisk dobbeltgrund

Arkitekttegnet fritidsbolig med et spændende udtryk, der får ejendommen til at smelte sammen med den skønne, omgivende natur. Den stemningsfulde ejendom fremstår i original, velholdt stand med træklædning samt græs på taget. Husets hjerte er den store opholdsstue med imponerende dobbeltpejs. Denne suppleres af køkken, fire soveværelser, badeværelse og gæstetoilet. Fra alle opholdsrum i huset er der direkte udgang til haven, hvilket skaber en skøn samhørighed mellem inde- og udeliv.
 
Den store dobbeltgrund er et kapitel for sig, Udlagt med lidt solrig græsplæne omkring huset og ellers som ren natur/skovgrund. Her er et utal af varierede beplantninger, hvilket skaber flere hyggelige lækroge omkring på grunden. Mod vest kan grunden nydes fra stort, delvist overdækket terrasseanlæg. I og med at grunden er udmatrikuleret kan den ubebyggede del bebygges, såfremt det måtte ønskes. Dette gør ejendommen perfekt til vennepar eller flere generationer, der ønsker et fælles fristed, men alligevel eget privatliv.
 
Huset ligger midt i den skønne Hanebjerg Plantage, der er kendetegnet ved store naturgrunde og små, hyggelige grusveje. Plantagen grænser direkte op til Heatherhills fantastiske, fredede natur, der giver mulighed for skønne naturoplevelser året rundt. Et stykke nede af grusvejen fra ejendommen giver lille, gemt sti adgang til Heatherhill, hvorfra man kan komme videre til stranden.
 
Ejendommen indeholder:
Stor pejsestue med dobbeltpejs, spiseafdeling, flere hyggekroge samt udgang til den vestvendte terrasse. Originalt køkken i delvis åben forbindelse med stuen og med udgang til haven. Entre, ligeledes i åben forbindelse med stuen og med udgang til haven. Fordelingsgang med skabe, der giver adgang til husets soveværelser. De 4 soveværelser har en fornuftig størrelse og har alle egen udgang til haven. I forbindelse med værelserne findes desuden ældre flisebadeværelse med badekar, gæstetoilet samt fyrrum.
 
Et helt igennem unikt fristed der skal opleves!

Ikke til salg
Boligareal
128 m2
Værelser
5
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
5.479
Grundareal
3.242 m2
Udhus
16 m2
Garage
24 m2
Carport
16 m2
Afstand til strand
ca. 450 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme