Fritidshus

Stor, helårsanvendelig fritidsbolig med en pragtfuld beliggenhed

Ikke langt fra stranden og direkte til åbne friarealer er denne store, helårsanvendelige fritidsbolig beliggende. Huset har et boligareal på i alt 161 m2, som suppleres af indbygget dobbelt garage på i alt 66 m2. Huset har et indbydende interiør med store, lyse rum og de mange m2 har bl.a. givet plads til stor opholdsstue, åbent køkken med spiseafdeling, tre soveværelser samt to badeværelser.

Den store grund breder sig fra huset mod syd og vest og henligger som solrig græsplæne med spredte beplantninger. Haven kan nydes i fulde drag fra stort, delvist overdækket fliseterrasseanlæg mod sydvest. Sydøst for huset er der stort, flisebelagt parkeringsareal, hvorfra der er adgang til den indbyggede dobbelt garage.

Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej i lukket vejområde. Mod nord støder grunden op til store friarealer og mod syd til grundejerforeningens friarealer. Der er kun ca. 600 m til stranden og samme korte afstand til de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården. 

Ejendommen indeholder:
Stor, højloftet opholdsstue med varmepumpe, pejs og skydedørsparti til terrasseanlægget. I stuen giver store vinduespartier et dejligt lysindfald samt et skønt vue over haven og naturen på nabogrunden. Stuen er i åben forbindelse med spiseafdeling, hvorfra der er adgang til husets store køkken. Køkkenet har rigeligt med skabsplads samt alt i hvidevarer. Husets store forældresoveværelse har rigtig god skabsplads samt adgang til eget, meget stort, flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche, badekar, bidet samt gulvvarme. Forældresoveværelset suppleres af yderligere to rummelige soveværelser. Disse er fælles om endnu et flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche. Yderligere er der i huset lys entre samt funktionelt bryggers med egen indgang.

3.295.000 kr.
Boligareal
161 m2
Værelser
4
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
2.852
Grundareal
1.809 m2
Udhus
-
Garage
66 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.